måndag 13 april 2009

Åby/Tjureda - Hjortsberga 3-2

Dagen började med att träffa Henke å Sara. Det var ju ett tag sen så det var trevligt att ses igen. Både kaffe hemma hos mamma och pappa och sen kaffe hos Sara, det är precis en sån uppladdning man vill ha inför Smålandscupen :)
Men jag tog en Redbull oxå innan matchen, varför inte maxa koffeinintaget lixom.
Matchen började väääääääldigt stappligt och förvirrande. Vet inte vad alla tänkte på men det var ju många nya på nya positioner med ett relativt nytt spelsystem 3-5-2. Så vi spelade inte så jätte bra om man säger så. Hjortsberga bjöds på ett ledningsmål efter mycket fippel nere vid vårt mål och med en hel gröt av spelare (alla var på boll). Men som tur var kom Dalle in i matchen å klämde in en frispark rakt in i mål. Eftersom Hjortsberga ligger en division under oss så har de en straff som de får lägga när som under matchen, den valde de (konstigt nog) att lägga direkt efter vårt mål. Så helt plötsligt ledde de med 2-1. Efter ett bra snack i halvlek tog vi oss i kragen och vägrade spela så där dåligt en halvlek till. Vi började hitta våra possitioner och komma upp i press. Frida och Nina körde en liten frisparksvariant som Nina levererade rakt upp i krysset (en repris i serien sen tack). Vi malde på och malde på och i slutminuten levererade Erika en smörpass och serverade Fanny öppet mål och segern med 3-2 var klar.
Det var riktigt riktigt skönt att vinna och Åby/Tjureda gick därmed obesegrade ur smålandscupens första del. Hoppas att det går lika bra i fortsättningen.

Nähä nu måste jag lägga mig, är skit trött i skallen efter lite expressplugg med Hanna (ska redovisa imorgon) och en massa massa photoshopande. Var ju på Sweet Rumble i Trysil och har typ en miljon bilder att fixa och trixa med.